Dupa o partida tur in care nu a rupt gura targului (scor 1-1), Barcelona vrea sa impresioneze in retur, pe Nou Camp, campioana Europei dorindu-si un meci fara emotii contra lui VfB Stuttgart. In cealalta disputa a zilei, Bordeaux este favorita la calificare dupa ce a invins cu 1-0 in Grecia pe Olympiacos.

FC Barcelona - VfB Stuttgart - in tur 1-1 (21.45 - Tvr 1 direct)

"Daca vom incerca sa ne aparam, cu siguranta fotbalul ne va pedepsi. In plus, nu este stilul nostru sa evoluam asa. Vom incerca sa nu mai comitem erorile din partida tur, in special din aparare. Trebuie sa jucam ofensiv si sa castigam. Nu ii vom trata pe nemti de sus, formeaza o echipa redutabila" - Josep Guardiola, antrenor FC Barcelona.

"Va trebui sa jucam inteligent. Stim ca Barcelona este una dintre cele mai bune echipe din lume si ca ne va ataca din primul minut. Vom incerca sa nu le dam mingea, daca Barcelona are o posesie zdrobitoare, atunci si rezultatul va fi pe masura. Un lucru e clar, nu ne va fi teama de campioana Europei" - Christian Gross, antrenor Stuttgart.

Absent Barcelona: Abidal

Absenti Stuttgart: Lanig, Boka si Ulreich

Ultimele dispute:

Barcelona - Valencia 3-0

(Messi 56, 81, 83)

Schalke - Stuttgart 2-1

(Edu 46, Kuranyi 55 - Tasci 50)

Echipe:

Barcelona: Valdes - Alves, Puyol, Pique, Maxwell - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Ibrahimovic, Henry (4-3-3). Antrenor. J.Guardiola

VfB Stuttgart: Lehmann - Molinaro, Delpierre, Tasci, Celozzi - Hleb, Khedira, Trasch, Gebhart - Pogrebnyak, Cacau (4-4-2). Antrenor: C.Gross

Bordeaux - Olympiakos - in tur 1-0 (21.45)

"Olympiacos trebuie sa marcheze pentru a se califica. Avem un oarecare avantaj dupa disputa tur. Nu ne vom culca insa pe-o ureche, va trebui sa muncim serios pentru a ajunge in sferturi. Vrem cu orice pret sa evitam surprizele neplacute" - Laurent Blanc, antrenor Bordeaux.

"Plecam cu un handicap in acest meci, dar vom spera pana in ultima clipa. Nu este imposibil sa ne calificam. Am avut si mult ghinion in disputa de pe propriul teren, dar speram ca acum sa se schimbe lucrurile. Pentru a ajunge in sferturi trebuie sa fim cu adevarat o echipa" - Bozidar Bandovic, antrenor Olympiacos.

Bordeaux: Carrasso - Chalme, Sane, Ciani, Tremoulinas - Diarra, Menegazzo - Plasil, Gourcouff, Wendel - Chamakh (4-2-3-1). Antrenor: L.Blanc

Olympiakos: Nikopolidis - Bravo, Mellberg, Papadoupoulos, Torosidis - Stoltidis, Ledesma, Maresca - Datolo, Derbyshire, Lualua (4-3-3). Antrenor: B.Bandovic.

Absent Bordeaux: Planus

Absenti Olympiacos: Diogo, Dudu, Domi

Ultimele dispute:

AS Monaco - Bordeaux 0-0

Olympiacos - Giannina FC 2-2

(Derbyshire 38, LuaLua 45 - A Papadopoulos 37autogol, Mellberg 54 autogol).