Dupa 2-1 in tur, Inter merge pe Stamford Bridge pentru a o elimina pe Chelsea si pentru a ramane singura echipa italiana din Champions League. De cealalta parte, Carlo Ancelotti are experienta suficienta din "Derbi de la Madonnina" pentru a putea sa o lase pe campioana Italiei in afara cupelor europene. Vedeta serii va fi insa Jose Mourinho, antrenor care este inca un personaj deosebit de iubit la Londra. In cealalta partida a serii, Sevilla si CSKA Moscova se vor duela in Spania (in tur a fost 1-1).

Chelsea - Inter (in tur 1-2) - Tvr1 direct

"Jucatorii mei se vor concentra numai asupra meciului si nu la intoarcerea lui Mourinho pe Stamford Bridge. Cred ca fanii il vor primi asa cum se cuvine pe Jose. Am invatat multe din disputa de acum doua saptamani si nu vrem sa mai repetam greselile facute la Milano. Nu vreau sa ne gandim la faptul ca Inter traverseaza o perioada nu tocmai buna. Vrem calificarea" - Carlo Ancelotti, antrenor Chelsea.

"Special pentru mine ar fi sa duc Interul peste bariera optimilor, faza a competitiei unde de obicei ne oprim. Voi incerca sa gandesc meciul in cel mai bun mod cu putinta. Avem nevoie de calificare si sper sa o obtinem, cu toate ca Stamford Bridge ocupa un loc special in inima mea. A nu se confunda sentimentalismul cu dorinta foarte mare de a castiga" - Jose Mourinho, antrenor Inter.

Chelsea absenti: Ashely Cole, Essien, Bosingwa, Deco, Hilario, Cech

Inter absent: Cristi Chivu.

Ultimele rezultate:

Chelsea - West Ham 4-1

(Alex 16, Drogba 56 90, Malouda 77 - Parker 30)

Catania - Inter 3-1

(Maxi Lopez 74, Mascara 81pen, Martinez 90 - Milito 54)

Echipe:

Chelsea:Turnbull - Ivanovic, Terry, Alex, Ferreira - Ballack, Mikel, Lampard - Anelka, Drogba, Malouda (4-3-3) Antrenor: C.Ancelotti

Inter: Cesar - Zanetti, Samuel, Lucio, Maicon - Muntari, Cambiasso, Stankovic - Sneijder - Milito, Eto'o (4-3-1-2) Antrenor: J.Mourinho

FC Sevilla - CSKA Moscova (in tur 1-1)

"Este cel mai important meci al nostru din acest sezon, iar eu sper ca echipa sa evolueze la capacitate maxima. Avem nevoie de aceasta calificare. Trebuie sa ne concentram in fata portii si sa inscriem pentru a merge mai departe" - Manuel Jimenez, antrenor Sevilla.

"Avem doar varianta jocului ofensiv, trebuie sa marcam pentru a ne califica. Ar fi o performanta deosebita pentru noi sa eliminam o echipa de mare valoare cum este Sevilla. Are jucatori buni, iar atmosfera de pe stadion va fi una apasatoare pentru noi" - Leonid Slutsky, antrenor CSKA.

FC Sevilla absent: Konko

CSKA absenti: Cosic, Nababkin

Ultimele rezultate:

Sevilla - Deportivo 1-1

(Fazio 21 - Adrian 24)

CSKA - Amkar Perm 1-0

(Honda 93)

Echipe:

Sevilla: Palop - Stankevicius, Escude, Dragutinovic, Adriano - Navas, Fazio, Zokora, Perotti - Fabiano, Negredo (4-4-2) Antrenor: M.Jimenez

CSKA: Akinfeev - Shennikov, Ignashevich, V. Berezoutski, A. Berezoutski - Gonzalez, Aldonin, Semberas, Krasic - Honda, Dzagoev (4-4-1-1) Antrenor: L.Slutski.