Candidata la titlul de campioana in Liga 1, FC Vaslui a fost invinsa pe propriul teren de Gloria Bistrita, cu scorul de 1-0. Reusita superba a lui Hora din minutul 23 aduce al saselea meci consecutiv al bistritenilor fara infrangere si o indeparteaza pe Gloria de subsolul clasamentului.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Adrian Hora a inscris singurul gol al partidei, dupa ce a evitat elegant defensiva vasluiana si a trimis un sut perfect, aproape de vinclu, de la marginea careului. Ratarile s-au succedat la ambele porti, dar scorul a ramas neschimbat pana la final. Neagu a ratat sansa de a egala in minutul 90, dar sutul sau din 8 metri a fost pe directia lui Albut.

Cu aceasta infrangere, Vasluiul rateaza sansa de a se apropia la un punct de CFR si Steaua. De cealalta parte, Gloria lui Marius Sumudica are un inceput bun de retur, cu trei victorii (Alba Iulia, Astra si Vaslui) si un egal (FC Timisoara). Ultima infrangere in campionat a bistritenilor dateaza din 30 noiembrie, atunci cand Urziceni i-a invins cu 2-0.

Echipe de start:

FC Vaslui - Kuciak, Hugo Luz, Papp, Zubar, Milanov, Gerlem, L. Sanmartean, Pavlovic, Delgado, Wesley, Costly

Gloria Bistrita - Albut, Homei, Frasinescu, Ciuca, Latovlevic, C. Petre, A. Muresan, Rui Tavares, Bajenaru, Hora, Moraes