Manchesters-a calificat fara prea mari emotii in sferturile Champions League, britanicii dispunand de AC Milan cu 4-0 in returul de pe Old Trafford. Extrem de fericit dupa terminarea disputei, Sir Alex Ferguson a recunoscut ca nu se astepta la o asemenea diferenta pe tabela de scor. "Nu mi-am imaginat ca le vom da patru goluri", a fost de parere antrenorul lui United.

"A fost o seara fantastica pentru noi si nu mi-am imaginat vreodata ca vom invinge Milanul la acest scor. Am castigat la Milano in tur, iar atunci am declarat ca este o victorie de referinta pentru Manchester. Milanul ca o echipa exemplu pentru fotbalul european" - Alex Ferguson, antrenor Manchester United.

"Nu putem pune niciun moment la indoiala performanta din teren a lui Manchester. Am primit gol foarte devreme, iar dupa acest episod revenirea noastra in joc a devenit extrem de dificila, chiar imposibila. In tur am jucat de la egal la egal, in retur totul a fost diferit. United a fost o echipa foarte puternica, care a stiut sa profite de toate greselile noastre" - Leonardo, antrenor AC Milan.

Dupa ce a castigat cu 3-2 pe San Siro, Manchester s-a distrat cu AC Milan in returul de pe Old Trafford, britanicii impunandu-se cu 4-0. Cu scorul general de 7-2, United s-a calificat in sferturile Champions League.