Oficialii clubului Steaua au hotarat sa inchida Peluza Sud pentru meciul echipei din etapa a XXI-a, cu Otelul Galati, din 12 martie, dupa ce suporterii l-au contestat pe finantatorul gruparii din Ghencea in timpul partidei cu Unirea Urziceni.

"Dupa ceea ce s-a intamplat la Urziceni cu suporterii de la Peluza Sud, in acest moment, daca nu-si vor asuma responsabilitatea pentru ce se va intampla, nu vor intra. Practic, ca sa fiu mai explicit, acum, cand dau aceasta declaratie, Peluza Sud e inchisa pentru meciul de vineri", a declarat Valeriu Argaseala, potrivit fcsteaua.ro

"Precizam ca din ratiuni organizatorice, sectoarele 29 - 34 nu vor fi deschise publicului", informeaza site-ul oficial al Stelei. De asemenea, cei care vor dori sa urmareasca meciul cu Otelul Galati vor trebui sa-si cumpere biletul individual: "La acest meci, o persoana poate achizitiona maxim un bilet, doar pe baza BI/CI in original. Reamintim ca accesul in stadion se face numai pe baza biletului si a cartii de identitate a persoanei care le prezinta la intrare".

"Pensionarii, studentii si elevii vor beneficia de acces GRATUIT la acest joc. Tichetele vor fi eliberate doar pe baza cartii de identitate si a carnetului de student/elev, respectiv a talonului de pensie. De asemenea, pentru ca suntem in luna Martisorului, doamnele si domnisoarele vor beneficia si ele de bilet gratuit, pe baza actului de identitate. Pentru a intra in posesia tichetelor gratuite de acces in stadion, persoanele mai sus mentionate trebuie sa le ridice personal de la casele de bilete ale stadionului in zilele de miercuri si joi (10-11 martie) intre orele 10:00 si 14:00".

Preturile biletelor pentru meciul cu Otelul Galati:

Peluze - 10 lei

Tribuna a II-a - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Tribuna 0 - 40 lei

Fotolii - 75 lei

Programul caselor de bilete:

Miercuri - joi - 10:00 - 18:00

Vineri - incepand cu ora 10:00