Andrea Mandorlini nu a fost prezent la antrenamentul de marti al liderului CFR Cluj, italianul alimentand astfel zvonurile conform carora formatia din Gruia va schimba cat de curand tehnicianul. Pe lista de asteptare pentru a prelua echipa ceferista se afla nume precum Maurizio Trombetta, Mircea Rednic si Ladislau Boloni.

Jucatorii liderului din Liga 1 s-au pregatit marti cu cei doi secunzi, iar o infrangere cu Dinamo (la sfarsitul acestui weekend) ar duce, aproape sigur, la schimbarea antrenorului ceferistilor.

Dupa insuccesul de la Galati (scor 1-0), Mandorlini a plecat in tara natala (Italia) pentru o zi, dar nu a fost prezent la antrenament nici astazi.

In cazul unei despartiri de Mandorlini, CFR-ul nu duce lipsa de nume pentru banca tehnica, Trombetta, Rednic si Boloni fiind vizati pentru a prelua fraiele fostei campioane a Romaniei.

"Nu imi pasa ce se vorbeste, eu sunt pe locul intai", a declarat Mandorlini (prosport) dupa 0-1 cu Otelul Galati.

Antrenorul italian a venit la CFR Cluj pe 14 noiembrie 2009 in locul portughezului Antonio Conceicao, demis pentru jocul slab si pentru eliminarea din Europa League, inca din faza grupelor.

Dupa 20 de etape disputate din Liga 1, CFR Cluj se afla pe primul loc in clasament, cu 38 de puncte acumulate (cu doua mai multe decat Urziceni si Steaua).