Liverpool a inregistrat, luni seara, a noua infrangere din acest sezon din Premier League, indepartandu-se tot mai mult de primele trei locuri din clasament. "Cormoranii" au pierdut cu 0-1, pentru prima data in campionatul englez, in fata celor de la Wigan Athletic.

Wigan, care inainte de meciul cu Liverpool inregistrase sase meciuri consecutive fara victorie in Premier League, a urcat pe locul 14 in campionat, gratie victoriei de luni seara. Hugo Rodallega a fost singurul marcator al partidei, in minutul 35. Dirk Kuyt a gresit o pasa pe partea dreapta, in propria jumatate de teren, balonul a ajuns la Emerson Boyce, care i-a centrat perfect lui Rodallega pentru 1-0.

"Cred ca este un rezultat corect. Noi nu am jucat bine, in special in prima repriza. Nu am aratat atitudine. Am facut prea multe greseli si am jucat prea rapid. Trebuie sa aratam mai mult caracter daca vrem sa terminam in Top 4", a declarat Rafael Benitez la finalul partidei.

Dupa aceasta partida, Liverpool l-ar putea pierde pe capitanul Gerrard, dupa ce acesta a facut un semn ofensator catre arbitrul Andre Marriner. Pentru acel gest, Gerrard risca o sanctiune din partea Federatiei engleze.

Clasament:

1. Manchester United 63 puncte (29 meciuri)

2. Chelsea 61p (28m)

3. Arsenal 61p (29m)

4. Tottenham 49p (28m)

5. Manchester City 49p (27m)

6. Liverpool 48p (29m)