Diego Maradona vrea sa le ofere cele mai bune conditii fotbalistilor sai, pentru ca Argentina sa ridice pentru a treia oara in istoria sa trofeul Cupei Mondiale de fotbal. Selectionerul argentinian a cerut o serie de modificari in centrul in care va fi cazata nationala, inclusiv construirea unei noi sali de sport cu jacuzzi.

Pe toata durata Cupei Mondiale din Africa de Sud, echipa Argentinei va fi cazata in Pretoria, la 54 km de Johannesburg, la o altitudine de 1.400 metri, intr-o locatie preferata si de selectionata de rugby a Africii de Sud. Pentru fotbalistii sai, Maradona a cerut o serie de facilitati, astfel incat centrul va fi modificat special pentru nationala Argentinei, informeaza publicatia As.

Selectionerul a cerut ca toate camerele sa fie varuite, sa fie instalate cazi cu hidromasaj in baile fotbalistilor si ca fiecare camera sa aiba televizoare LCD. Maradona a mai solicitat si ca terenul de joc sa fie perfect, fara marcaje din jocul de rugby, dar si sa se construiasca o noua sala de sport cu zona termala in care sa fie instalate doua jacuzzi.

"Lucrarile sunt aproape finalizate. Suntem nerabdatori sa primim marile stele ale Argentinei, chiar daca, sigur, Messi va fi mai usor de multumit decat Maradona", a declarat Colin Stlier, directorul centrului universitar din Pretoria, locatie unde va fi cazata nationala Argentinei.