Romania si-a dezamagit inca o data suporterii in meciul amical cu Israelul, tricolorii fiind depasiti cu 2-0 la Timisoara. Situatia din vestiarul primei reprezentative pare sa fie una usor tensionata, lipsa rezultatelor fiind principala cauza. "Probabil ca Razvan nici nu stie in acest moment ce jucatori ar trebui sa fie la nationala", a declarat Marica, fotbalist care ar putea sa-l urmeze pe Mutu pe lista celor care nu vor mai fi convocati.

Dupa ce Mutu nu a mai fost chemat la echipa, se pare ca si Marica ar putea avea aceeasi soarta, lipsa eficacitatii fiind principalul motiv. Fotbalistul lui VfB Stuttgart nu a marcat in ultimele sapte partide pentru tricolori, iar pe Dan Paltinisanu a ratat o ocazie importanta contra Israelului.

In alta ordine de idei, Ciprian se apara, precizand ca echipa nu-l joaca si nu-i scoate in evidenta calitatile. "Daca echipa nu merge, eu nu sunt responsabil. Uitati-va la Barcelona. Ibrahimovici sta doar in fata, nici nu se misca. Eu ma duc in stanga, in dreapta, cobor sa iau mingea, dar ma irosesc! Daca nu m-as duce, cine mi-ar oferi baloane? Nimeni! La meciul cu Israel nu am fost pus nici macar o data in valoare pe calitatile mele. Am avut o singura ocazie, dar fundasul era deja acolo si m-a blocat", a precizat fostul dinamovist la gsp.tv.

Lucrurile sunt tensionate din cauza rezultatelor slabe din ultimul timp, iar absentele unora dintre lideri, Chivu si Mutu, produc nesiguranta in vestiarul tricolorilor.

"Probabil ca Razvan nici nu stie in acest moment ce jucatori ar trebui sa fie la nationala. Cauta si el diverse formule, totul este nou", a completat Ciprian Marica dupa infrangerea cu Israelul.

In preliminariile pentru EURO 2012, Romania face parte din Grupa D, alaturi de Franta, Bosnia-Hertegovina, Belarus, Albania si Luxemburg.In prima partida de calificare, tricolorii vor intalni Albania, pe propriul teren, pe 3 septembrie.