Rapid a invins la limita, scor 1-0, pe FC Timisoara in prima partida a etapei cu numarul XX din Liga 1. Unica reusita a disputei din Giulesti i-a apartinut lui Darijan Matic, fundasul gazdelor trimitand in vinclu de la mare distanta (26'). In urma acestui succes, Rapidul a egalat la puncte pe Timisoara lui Nelutu Sabau.

Disputa din Giulesti a fost la un pas sa nu se mai desfasoare din cauza zapezii, dar mana de ajutor data de suporterii rapidisti (cu o ora si jumatate inainte de startul meciului) a fost decisiva pentru degajarea terenului.

Rapid si Timisoara s-au duelat pe un teren greu, care spre finalul disputei nu mai putea face fata crampoanelor jucatorilor. Victoria a fost pana la urma a gazdelor, gratie lui Darijan Matic, fundasul sloven bifand un eurogol in minutul 26 (sut in vinclu de la mare distanta).

Timisoara pierde in Giulesti, iar scaunul lui Nelutu Sabau a inceput sa se clatine serios, patronul Marian Iancu fiind nemultumit de evolutia banatenilor in primele trei etape din retur.

Rapid: Bornescu - Helder, Iencsi, R. Fernandes, Ciz - Matic, Herea - Varga, Spadacio, Balan - Ionita

Timisoara: Taborda - Luchin, Mera, Nibombe, Sepsi - Chiacu, Alexa, Bourceanu, Chitu - D. Goga, Parks.