Razvan Lucescu, aspru criticat dupa ce nationala Romaniei a pierdut meciul amical din 3 martie de la Timisoara disputat in compania Israelului, a fost sustinut, vineri, de catre Viorel Moldovan. Fost "tricolor", antrenorul FC Brasov il apara pe tanarul selectioner.

"Hai sa fim realisti si sa recunoastem, ce putea sa faca si Razvan Lucescu, si mai ales cu cine? Asta este, daca nu ai de unde alege, nu poti sa ai cine stie ce pretentii. Poate ca are dreptate Marian Iancu, cel care a lansat o ipoteza interesanta, si anume ca trebuie sa pornim de la zero, chiar daca asta inseamna sa sacrificam o calificare sau mai multe la un turneu final. Acesta este nivelul si acestia sunt fotbalistii acum. Ce putem face altceva?", a declarat Viorel Moldovan, potrivit Mediafax.

De celalalta parte se afla un alt fost "tricolor", Dorinel Munteanu mentionand ca Lucescu trebuia sa-si indrepte atentia mai mult spre Liga 1 decat spre stranieri. "M-a durut inima cand ma uitam la meci, dar n-aveam ce face. Nu ma asteptam sa pierdem si pentru asta nu ar trebui sa existe scuze. Trebuie sa ne trezim. Nu sunt de acord cu Razvan Lucescu care spune ca anul acesta e cel mai slab campionat. Trebuie sa avem incredere in jucatorii din campionatul intern si cred ca, fara sa o fac pe selectionerul, sunt multi jucatori valorosi la Steaua, Dinamo, Rapid, CFR, Unirea si chiar Craiova, care pot fi convocati", a precizat antrenorul Otelului Galati.