Cei 23 de jucatori ai selectionatei Spaniei ar putea fi recompensati cu o prima de 550.000 de euro, in cazul in care formatia antrenata de Vicente del Bosque ar castiga Mondialul din Africa de Sud, informeaza publicatia spaniola El Mundo.

Pentru castigarea Campionatului European din 2008, jucatorii spanioli au primit fiecare cate 250.000 de euro, iar suma se poate dubla in cazul in care Torres si compania vor aduce in tara primul trofeul FIFA World Cup. Valoarea primei pentru castigarea CM va fi stabilita in urma unor discutii intre Federatia de fotbal din Spania si jucatorii nationalei.

Daca in urma negocierilor dintre cele doua parti se va stabili ca prima sa fie de 550.000 de euro, spaniolii vor fi lideri la acest capitol, in conditiile in care englezii ar primi 450.000 de euro, iar brazilienii, alti favoriti la titlu, vor incasa 300.000 de euro.

Cu toate acestea, noteaza publicatia, prima spaniolilor va fi net inferioara celei de 950.000 de euro pe care ar putea-o primi jucatorii lui Real Madrid, daca reusesc dubla: campionatul si Liga Campionilor.