Pentru ca a incalcat procedura antidoping (a impiedicat un oficial al comisiei sa ia probe de la mai multi jucatori ai celor de la Standard Liege), Ladislau Boloni risca inchisoarea, informeaza rtlinfo.be. "M-a prins de brat si mi-a spus ", a povestit un reprezentant al comisiei care trebuia sa ia probe de la fotbalistii Felipe, Cyriac si Carcela.

In data de 21 noiembrie 2009, la finalul partidei cu La Gantoise, Boloni a impiedicat Comisia Antidoping sa-si faca treaba, antrenorul roman dandu-l afara din vestiar pe cel delegat sa ia probe unora dintre jucatori.

"Fotbalistii Carcela, Felipe si Cyriac urmau sa fie testati antidoping. Insa cand Geert Bocque a intrat in vestiar, in conformitate cu procedura, un Boloni furios l-a scos afara" - rtlinfo.be, citati de Mediafax.

"Gesticuland puternic si urland, el mi-a dat de inteles ca trebuie sa plec din vestiar. M-a prins de brat, m-a impins in directia usii si mi-a spus: «Daca nu iesi, te lovesc»", a precizat Bocque pentru La Derniere-Heure, citati de Mediafax.

Conform decretelor flamande, Ladislau Boloni risca intre sase luni si cinci ani de inchisoare si o amenda intre 200 si 2.000 de euro pentru impiedicarea procedurilor antidoping. Instantele antidoping au sesizat deja Parchetul din Bruxelles in legatura cu cazul antrenorului roman.