Internationalul Razvan Cocis va evolua din nou in campionatul intern. Fostul jucator de la Lokomotiv Moscova va semna un contract valabil pe trei luni cu echipa de pe locul al doilea in clasamentul Ligii 1, FC Timisoara.

"In proportie de 90 la suta, Razvan va semna cu Poli. Aproape toate lucrurile sunt puse la punct, nu cred ca se mai poate schimba ceva. Va ajunge la Timisoara in seara aceasta sau maine", a declarat Tiberiu Petris, impresarul jucatorului, potrivit Prosport.

Dupa incheierea contractului cu Lokomotiv, Cocis s-a reintors in Romania si s-a antrenat alaturi de fosta sa echipa Universitatea Cluj. Desi CFR Cluj s-a aratat interesata de serviciile mijlocasului, Cocis a ales sa se transfere la Timisoara, acolo unde de curand a venit un alt international, Cosmin Contra. Romanul a fost dorit si de Portsmouth, dar transferul sau in Premier League a picat.

Cocis nu va putea juca, insa, prea curand pentru noua sa echipa din cauza unei accidentari la brat.

Cocis si-a inceput cariera de senior la U Cluj, echipa pentru care a evoluat in liga a doua, intre aniii 2001 si 2004. La 18 ani s-a transferat la Sherif Tiraspol, iar din 2007 a evoluat pentru Lokomotiv Moscova. Mijlocasul are la activ 32 de selectii si la echipa nationala.