Comitetul Executiv al FRF a stabilit, in cursul zilei de joi, ca partida dintre Universitatea Craiova si Gaz Metan Medias sa se desfasoare la Severin. Decizia oficialilor vine dupa ce cu doar o zi in urma Dumitru Dragomir, presedintele LPF, precizase ca oltenii trebuie sa joace pe "Ion Oblemenco".

Universitatea Craiova a anuntat, miercuri, ca nu poate organiza partida cu Gaz Metan din cauza faptului ca nu are un contract de concesionare a arenei "Ion Oblemenco". In plus, Juvetii nu obtinusera o derogare din partea FRF-ului pentru a juca pe stadionul Municipal din Severin.

In aceste conditii, Stiinta era in imposibilitatea de a organiza disputa cu Mediasul contand pentru etapa cu numarul XIX din Liga 1.

"Cu un ochi plang, cu unul rad. In timp se va dovedi si mai concret cine e vinovat pentru aceasta mutare. La Severin oricum suntem ca acasa, sa nu uitam ce reprezinta sigla de pe tricoul jucatorilor. Ne incadram in regiunea din interiorul siglei, Oltenia" - Adrian Mititelu (prosport).

Intrunit de urgenta, Comitetul Executiv al FRF le-a dat liber oltenilor sa joace la Severin cu Gaz Metan, Craiova evitand astfel o infrangere la "masa verde". Disputa dintre Universitatea si Gaz Metan Medias va avea loc, sambata, de la ora 14.00, urmand sa fie in direct pe Gsptv.