Augustus Constantin a fost retinut de la delegari pentru opt etape si va arbitra doar in Ligile a doua si a treia pana la sfarsitul turului, ca urmare a greselilor comise la meciul dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, informeaza printr-un comunicat Biroul Executiv al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

De asemenea arbitrul asistent Liviu Ciubotariu a fost suspendat opt etape, dupa greseala din partida Poli Iasi-Rapid.

Comunicatul Biroului Executiv al CCA:

"Intrunit in data de 22.02.2010, Biroul Executiv al CCA a luat urmatoarele hotarari:

1. La jocul Dinamo Bucuresti – Universitatea Craiova din cadrul etapei a XVIII a Ligii 1, arbitrul Augustus Constantin nu a acordat in minutul 12 o lovitura de pedeapsa in favoarea echipei Universitatea Craiova si nu l-a eliminat pe jucatorul care a comis abaterea, acesta impiedicand deplasarea catre poarta adversa a unui adversar intr-o situatie clara de inscriere a unui gol. Urmare a acestui fapt arbitrul Augustus Constantin a fost retinut de la delegari pe o perioada de opt (8) etape, dupa care va fi delegat la jocuri din Liga 2 si 3 pana la sfarsitul campionatului.

2. La jocul Politehnica Iasi – Rapid Bucuresti din cadrul etapei a XVIII a Ligii 1, arbitrul asistent Liviu Ciubotariu nu a semnalizat in minutul 58 un ofsaid evident la jucatorul Paun (Politehnica Iasi) din care s-a si inscris golul doi al echipei gazda. Urmare a acestui fapt arbitrul asistent Liviu Ciubotariu a fost retinut de la delegari pe o perioada de opt (8) etape, dupa care va fi delegat la jocuri din Liga 2 si 3 pana la sfarsitul campionatului"