Steaua a pierdut prima partida din retur, iar spiritele sunt tot mai incinse in Ghencea. Suporterii se cearta cu patronul, lotul a fost decimat de transferuri, iar antrenorul a vrut sa isi dea demisia. "Va spun un secret. M-am gandit sa-mi dau demisia, insa jucatorii m-au intors din drum", a declarat Mihai Stoichita dupa 1-3 cu Ceahlaul.

"Ne cerem scuze pentru ce s-a intamplat. Am vorbit si cu jucatorii. Multescu a fost abil, a creat acea stare de nervozitate. A facut tot ce a putut pentru ca echipa sa sa castige. Acum trebuie sa mergem la Cluj si sa castigam impotriva CFR-ului. Va spun un secret. M-am gandit sa-mi dau demisia, insa jucatorii m-au intors din drum. O sa discut si cu sefii clubului zilele urmatoare" - Mihai Stoichita.

"Acea intrerupere de joc a dereglat tot. Nimic nu e pierdut, trebuie sa o luam de la capat. Asta e fotbalul, te pedepseste cand nu esti suficient de concentrat. A fost o stare de euforie prin intoarcerea suporterilor la stadion", a conchis Stoichita.

Steaua a fost invinsa cu 3-1 in Ghencea de Ceahlaul, ros-albastrii pierzand astfel sansa de a trece, cel putin pentru moment, pe prima pozitie a clasamentului din Liga 1.