"Au omorat spectacolul" au fost cuvintele multora dintre suporterii lui Liverpool in legatura cu jocul prestat de Unirea Urziceni pe Anfield. "Am venit sa vedem fotbal de calitate, dar din pacate am primit prea putin pentru un meci de cupa europeana. Romanii nu au jucat fotbal", au concluzionat unii dintre cei careu au umplut pana la refuz stadionul. Campioana Romaniei a pierdut la limita (scor 1-0) o disputa in care a fost preocupata numai de cum sa nu primeasca gol.

Fie ca joaca cu Hull, Manchester United sau Unirea Urziceni, Anfield rasuna de cantecele celor care nu au lasat niciodata echipa sa fie singura. Fiecare partida a lui Liverpool este o sarbatoare pentru suporterii sai, indiferent de varsta, sexul sau preocuparile acestora.

Primii sustinatori ai gazdelor au inceput sa "strice" linistea orasului cu multe ore inainte de partida cu Unirea (peste trei), iar principala lor grija era aceea de a face in asa fel incat sa-si incurajeze cat mai bine favoritii.

"Nu conteaza ca avem probleme in campionat si ca nu ne mai intelegem de ceva timp cu patronii, noi venim din iubire pentru echipa. Doar stiti sloganul nostru, nu? You'll never walk alone", a declarat pentru HotNews.ro unul dintre suporterii lui Liverpool inainte de startul partidei cu Unirea.

Desi jocul favoritilor a suferit in unele momente, stadionul nu a reactionat in niciun fel, jucatorii fiind mereu incurajati. Este poate vorba despre acea atitudine de care ar avea nevoie din plin si fotbalul romanesc.

Liverpool a castigat cu 1-0, iar spectatorii au plecat catre cele mai apropiate pub-uri fredonand "Hey Jude". Si The Beatles sunt tot ai lor...