Florin Prunea a fost numit, joi, manager sportiv al clubului Dinamo Bucuresti, informeaza site-ul oficial al gruparii din Stefan cel Mare. Suspendat din functia de director de relatii internationale al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) din cauza acuzatiei de trafic de influenta si luare de mita in cazul "spaga Penescu", Prunea a ajuns la un acord cu oficialii alb-rosii urmand a prelua o parte din atributiile lui Cristian Borcea.

"Am acceptat o oferta care ma onoreaza! Dinamo m-a format ca om si ca sportiv, nu puteam refuza o oferta de la clubul care m-a crescut. Functia de manager sportiv implica nu numai activitatea primei echipe, ci si organizarea tuturor loturilor de la Dinamo, echipa a doua, grupe de juniori, relatii internationale. Sunt adeptul proiectelor in echipa si ma bucur ca voi colabora cu dinamovisti adevarati pentru a ne indeplini obiectivele. Dinamo trebuie sa revina in frunte la toate nivelurile si, repet, este o onoare ca reprezint Dinamo intr-o functie oficiala!", a declarat Florin Prunea pentru www.fcdinamo.ro.

Florin Prunea a evoulat in tricoul dinamovist timp de 186 de partide, castigand alaturi de "caini" titlul de campion national (2002) si trei Cupe ale Romaniei (1986, 1988 si 2001).