In urma tragerilor la sorti de joi s-au stabilit echipele ce se vor infrunta in semifinalele Cupei Romaniei. Astfel, in primul tur FC Brasov va intalni pe teren propriu pe FC Vaslui, iar CFR Cluj se va deplasa pe Stefan cel Mare pentru confruntarea cu Dinamo Bucuresti.

Prima intalnire dintre cele patru semifinaliste va avea loc in perioada 23-25 martie, returul urmand a se defasura in 13-15 aprilie. Finala este programata in 26 mai, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi.

Brasov - Vaslui:

Dinu Gheorghe, FC Brasov: "Nu va fi deloc usor pentru noi, tinand cont ca intalnim o echipa valoroasa care si-a propus sa castige titlul, dar si Cupa Romaniei. FC Vaslui este o echipa redutabila si cred ca in acest moment au cel mai valoros lot din Liga I. Pornim cu sansa a doua in aceasta semifinala, insa vom da totul pentru a ne califica in finala" (fcbrasov.ro)

Adrian Porumboiu, FC Vaslui: "Brasovul este o echipa valoroasa, cu un grup omogen, jucatorii au ajuns la o anumita maturitate. E un meci al naibii de greu! Atat pentru noi, cat si pentru Brasov, finala e un vis". (sport.ro)

Dinamo - CFR

Cristian Borcea, Dinamo Bucuresti: "Trebuie sa ne calificam in finala, e principalul nostru obiectiv. Indiferent cu cine cadeam aveam meci greu. Cu CFR e mai bine pentru ca se concentreaza si jucatorii mai bine. Meciurile cu echipele puternice le-am castigat" (gsptv)

Iuliu Muresan, CFR Cluj: "A iesit cum am vrut, am si spus ieri ca vreau sa jucam cu Dinamo. Va fi un meci foarte greu pentru ambele echipe. Avem avantajul ca jucam la Cluj returul, pentru ca putem transa calificarea. Nu pornim cu prima sansa, pentru ca sunt convins ca Dinamo va trage tare pentru a ajunge in finala. Depinde cum vor incepe returul" (prosport.ro)