Unirea Urziceni a fost, miercuri seara, oaspetele de seama al legendarei arene Anfield Road, Bilasco, Frunza, Brandan si compania facand cunostinta cu gazonul unde nume mari ale Batranului Continent au plecat invinse. "Unirea este o echipa de apreciat pentru tot ce a facut pana acum, dar romanii trebuie sa fie constienti ca acesta este sfarsitul aventurii europene", a declarat pentru HotNews.ro unul dintre suporterii care isi achizitionau bilet pentru partida.

Urziceniul a adus pe Anfield Road frigul patrunzator din Romania (au fost doar doua grade la antrenamentul ialomitenilor) si chiar si zapada, pe durata antrenamentului campioanei din Liga 1 ningand la Liverpool.

Orasul britanic nu este conectat la partida de joi, pentru suporterii cormoranilor fiind mai importante disputele din Premier League cu Hull sau Sunderland decat meciul cu Urziceniul.

"De Unirea stiam ca este pregatita de Dan Petrescu, personaj important in istoria lui Chelsea. Nu am inteles prea bine motivul pentru care a decis sa renunte tocmai inainte de un meci atat de important cum este cel cu Liverpool. A facut lucruri importante pentru o echipa necunoscuta"- Danny D., suporter al cormoranilor.

Liverpool si Unirea Urziceni se vor intalni, joi, pe Anfield Road, de la ora 22.05 (ora Bucurestiului) in prima mansa a 16-imilor de finala din Europa League.