Stelistul Pantelis Kapetanos a fost convocat pentru prima data in cariera sa la nationala de fotbal a Greciei, informeaza site-ul oficial al Federatiei de Fotbal a Greciei. Evolutiile bune pe care le-a avut la Steaua au contribuit la alegerea selectionerului Otto Rehhagel.

Kapetanos va debuta in tricoul nationalei de seniori a Greciei in 3 martie, atunci cand elenii vor intalni selectionata din Senegal, intr-o partida amicala. Atacantul ros-albastru de 26 de ani a jucat pentru reprezentativa Under21 a Greciei in 13 meciuri, reusind sa inscrie de doua ori.

"Sunt fericit ca sunt chemat sa joc pentru nationala tarii mele. Este o onoare pentru orice jucator sa faca parte din aceasta echipa. In ultimul timp am incercat sa-mi mentin forma buna si sa-mi ajut echipa de club. Acum, scopul meu va fi sa il conving pe domnul Rehhagel (n.r. selectionerul Greciei) de capacitatea mea pentru a continua sa ma convoace. Acesta este un pas mare in cariera mea", a declarat Kapetanos pentru site-ul federatiei elene.