S-a reluat Champions League, cu primele doua optimi de finala - Real Madrid pierde pe terenul lui Olympique Lyon (1-0 pentru francezi), in vreme ce Manchester United izbuteste prima sa victorie pe terenul lui AC Milan: 3-2 pentru englezi, o dubla Rooney...

Olympique Lyon - Real Madrid 1-0 (Makoun 47)

Real Madrid a suferit prima infrangere in deplasare, in actuala editie a Champions League: madrilenii, mari favoriti la castigarea trofeului, au cedat cu 1-0 pe tgerenul lui Olympique Lyon. Unicul gol a fost marcat de Makoun, minutul 47, care a nimerit vinclul cu un sut de la 25 de metri.

Milan - Manchester Utd 2-3 (Ronaldinho 2, Seedorf 85- Scholes 37, Rooney 66, 70)

Meci mult mai dramatic pe San Siro: AC Milan a condus pe Manchester cu 1-0 inca din primele minute (gol rapid Ronaldinho), apoi a avut mai multe sanse de a majora, pana la nefericitul minut 36, cand s-a vazut egalata printr-un "luft" al lui Scholes - mijlocasul englez a ratat sutul cu piciorul drept, insa a avut noroc de o traiectorie curioasa a mingii care l-a lovit in stangul, a sarit in bara, apoi in poarta lui Dida: 1-1 la pauza. Repriza secunda a fost marcata de dubla lui Rooney (doua goluri inscrise cu capul), apoi de golul magistral inscris de Seedorf (calcai!) in minutul 85. Milan nu a mai reusit sa egaleze la 3, desi imaginea de ansamblu arata ca merita mult mai mult.

Programul celorlalte partide din optimile Ligii:

Porto - Arsenal si Bayern - Fiorentina (miercuri, 17 februarie)

Stuttgart - Barcelona si Olympiakos - Bordeaux (marti, 23 februarie)

TSKA Moscova - Sevilla si Inter - Chelsea (miercuri, 24 februarie)