Pentru a pregati cat mai bine disputa cu Unirea, Rafa Benitez a cerut informatii despre campioana Romaniei de la FC Sevilla, fosta adversara a Urziceniului din Champions League. "Am cerut detalii in legatura cu romanii de la managerul Sevillei (nr. Manolo Jimenez). Formeaza o echipa omogena si sper sa nu avem probleme", a declarat Benitez.

"Am vorbit cu cineva de la Sevilla, e vorba de managerul echipei (nr. Manolo Jimenez). Mi-a spus cateva lucruri importante in legatura cu Unirea. Mesajul lui a fost clar: sunt foarte bine organizati si au jucatori cu experienta", a declarat Rafa Benitez.

"Lucrurile sunt simple pentru mine: vreau sa castig fiecare meci. E mai greu cu faptul ca ei nu joaca in aceasta perioada, neputand fi vazuti. Important este pentru noi sa stim ceea ce vrem si sa constientizam ca avem totul in mainile noastre. Avem o mare sansa", a conchis Benitez.

Partida dintre Liverpool si Unirea Urziceni, contand pentru 16-imile Europa League, va avea loc, joi, de la ora 22:05 (ora Bucurestiului) pe Anfield Road.