Presa britanica vorbeste despre masuri drastice in vestiarul celor de la Liverpool daca echipa nu termina pe locul patru in Premier League (asigura prezenta in play-off-ul Champions League), disputa cu Unirea Urziceni fiind trecuta in plan secundar. Cormoranii nu sunt foarte interesati de Europa League, iar acest lucru ar putea insemna o sansa in plus pentru campioana Romaniei.

Patronii americani George Gillet si Tom Hicks au anuntat ca salariile jucatorilor de pe Anfield Road vor fi micsorate considerabil daca echipa nu prinde locul patru in Premier League, cel care poate sa o duca in Champions League.

Europa League este considerata o competitie secundara, disputa cu Unirea Urziceni nefiind asteptata cu mare interes in Albion. Cormoranii sunt mult mai interesati de banii din C1 decat de partida cu campioana Romaniei.

"Unirea Urziceni nu este un nume foarte cunoscut in fotbalul european, echipa din Romania ajungand in aceasta faza a competitiei dupa ce a terminat pe trei grupa din Champions League. Nu trebuie sa uitam ca au realizat opt puncte intr-o grupa cu adversari de calibru - Sevilla, Stuttgart si Rangers", se scrie pe site-ul oficial al lui Liverpool.

Conform gazetarilor din Anglia, Liverpool ar putea ajunge pana la pierderi de aproximativ 70 de milioane de euro daca va rata prezenta in viitoarea editie a Ligii Campionilor.

"Este cunoscuta sub numele de Chelsea de Ialomita si a castigat campionatul din Romania in 2009. Are un stadion cu o capacitate de 7.000 de locuri, care nu este omologat de UEFA. In aceste conditii, Unirea va juca pe Stadionul Steaua (27.557 de locuri). Unul dintre cei mai buni jucatori ai romanilor este Pablo Brandan, fundasul stanga al formatiei", se scrie in Daily Post.

Biletele de acces pe Anfield Road au preturi cuprinse intre 26.50 (cele mai ieftine) si 55.50 lire sterline, in functie de locul ocupat in stadion.

Partida dintre Liverpool si Unirea Urziceni, contand pentru 16-imile Europa League, va avea loc, joi, 18 februarie, de la ora 22.05 (ora Bucurestiului) pe stadionul Anfield Road.