Pe langa toate problemele pe care le are in ultima perioada cu sibutramina (substanta cu care a fost gasit dopat in doua randuri), Adrian Mutu va fi amendat de Fiorentina cu 6.500 de euro pentru ca a fumat o tigara in interiorul arenei Artemio Franchi din Florenta, informeaza Violanews.com.

Clubul italian a mai propus Comisiei de Arbitraj inca o pedeapsa pentru Adrian Mutu, formatia din Serie A cerand o amenda de 16.500 de euro pentru o iesire nocturna care nu a fost aprobata de oficialii Fiorentinei.

Aceste masuri vin la doar cateva saptamani dupa ce clubul italian a anuntat ca ii va diminua atacantului salariul pe perioada in care acesta este suspendat.

Conform Violanews.com, Mutu se afla in Santa Domingo (Republica Dominicana), acolo unde se odihneste la parintii sotiei (Consuelo) dupa scandalul sibutramina in care este implicat. Romanul se va intoarce in Italia in cursul zilei de duminica.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutraminala doua controale antidoping din datele de 10 si 20 ianuarie 2010, dupa partidele cu Bari (Serie A) si Lazio (Cupa Italiei). Comitetul Olimpic Italian a anuntat, in cursul zilei de 29 ianuarie, ca fotbalistul roman este suspendat pana la luarea unei decizii in cazul sau.