Suporterii ros-albastri care nu au mai fost lasati de conducerea Stelei sa intre pe arena din Bulevardul Ghencea, cu toate ca poseda abonament, au actionat in judecata clubul patronat de Gigi Becali.

Plangerea a fost inaintata catre Judecatoria Sectorului 6, iar microbistii cer daune in cuantum de 1 euro pentru fiecare dintre reclamanti, plus plata cheltuielilor de judecata.

Comunicatul suporterilor stelisti:

Azi, 09.02.2010, prin intermediul Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti, s-a depus, la Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti, o cerere de chemare in judecata impotriva paratilor:

1. FC Steaua Bucuresti SA

2. George Becali

Cei 100 de reclamanti solicita instantei sa dispuna prin hotarare urmatoarele:

1. Obligarea paratei la permiterea accesului subsemnatilor pe Stadionul Steaua in conformitate cu abonamentele achizitionate la inceputul sezonului competitional 2009/2010 si stergerea subsemnatilor din orice fel de baza de date interna a clubului parat;

2. Obligarea paratilor la plata de daune morale in cuantum de 1 EURO catre fiecare dintre reclamantii persoane fizice reprezentand contravaloarea prejudiciului moral suferit ca urmare a interzicerii subsemnatilor pe stadionul Ghencea;

3. Obligarea paratilor la plata cheltuielilor de judecata.

Gigi Becali nu s-a aratat impresionat de actiunea suporterilor stelisti, patronul din Ghencea precizand ca razboiul dintre cele doua parti va continua atata timp cat microbistii nu agreeaza pacea.

"Suporterii care nu agreaza pacea nu vor intra pe stadion. Vor vedea meciurile la televizor si se vor obisnui asa. Eu am incercat sa ma impac cu ei, dar mai mult de atat nu pot face. Nu au decat sa spune ce vor despre mine, dar doar in pauza si la final. Sa incurajeze echipa in timpul meciului. Bannerele nu ma deranjeaza, sa afiseze ce vor" - Gigi Becali (gsptv).

Grupul celor care au actionat Steaua in judecata numara 100 de persoane, acestia cerand instantei sa oblige formatia din Bulevardul Ghencea sa-i lasa sa intre pe stadion. Suporterii au abonamente cumparate pentru campionatul 2009-2010 al Ligii 1 la fotbal.