Ronaldinho este in continuare ignorat de selectionerul echipei de fotbal a Braziliei. Ultimele evolutii ale jucatorului lui AC Milan nu l-au convins pe Dunga, "Dintosul" nefiind adaugat pe lista amicalului cu Irlanda de dinaintea CM din Africa de Sud.

Dunga a anuntat, marti, lista celor 22 de jucatori convocati pentru partida amicala pe care Brazilia o va disputa la Londra in 2 martie, acesta fiind ultimul meci al brazilienilor inainte de CM din Africa de Sud. Printre jucatorii covocati nu se afla, insa, si jucatorul de 29 de ani ai celor de la AC Milan, Ronaldinho, fotbalist ce nu a mai evoluat pentru nationala sa de la inceputul anului 2009.

"Toti jucatorii au sanse sa faca parte din echipa la CM. Vom analiza si vom cauta solutii optime pentru nationala. Deocamdata, Ronaldinho nu face parte din aceasta echipa. El a venit intotdeauna la echipa atunci cand a fost chemat. A fost la Olimpiada si a spus intotdeauna ca vrea sa faca parte din selectionata Braziliei de la Cupa Mondiala. El vrea, dar acum nu trece prin momente prea bune", a declarat Dunga presei din Brazilia.

Cu toate ca selectionerul mentioneaza ca toti jucatorii au sanse la CM din Africa de Sud, media din Brazilia sugereaza ca, dupa aceasta neconvocare, Ronaldinho are sanse slabe sa mai prinda echipa pentru Mondial.

Lista jucatorilor convocati:

Portari: Julio Cesar (Inter), Doni (Roma)

Fundasi: Maicon (Inter), Lucio (Inter), Thiago Silva (Milan), Juan (Roma), Luisao (Benfica), Daniel Alves (Barcelona), Gilberto (Cruzeiro), Michel Bastos (Lyon)

Mijlocasi: Felipe Melo (Juventus), Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (Wolfsburg), Kaka (Real Madrid), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Julio Baptista (Roma), Kleberson (Flamengo)

Atacanti: Robinho (Santos), Adriano (Flamengo), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevillia)