Accidentat serios la cap in urma cu cateva saptamani, Cristi Chivu a primit, in sfarsit, acceptul medicilor de a putea reveni la antrenamentele echipei Inter Milano, informeaza presa din Italia. Daca totul decurge conform planului de recuperare, fundasul se va intoarce pe teren la sfarsitul lunii martie.

Jurnalistii din Peninsula vorbesc despre o stare buna a lui Chivu - este complet vindecat, romanul avand insa probleme cu conditia fizica (nu s-a mai pregatit in ultima luna de zile).

"Va recupera perioada de inactivitate pierduta in ultima luna de zile. Trebuie sa revina cu aceeasi rautate necesara in duelurile tari. Chivu este unul dintre fundasii mari ai fotbalului", se precizeaza pe site-ul Internews.it.

Dupa ce a petrecut cateva zile in Bucuresti alaturi de familia sa, fotbalistul s-a intors la Milano, iar in cursul zilei de marti va participa la primul antrenament dupa o pauza indelungata.

Exista o singura interidictie pentru capitanul echipei nationale e Romaniei, Chivu neavand voie sa loveasca balonul cu capul pana la inceputul lunii martie (pentru a proteja operatia suferita in urma cu putin timp).

Cristi Chivu a suferit un traumatism cranian in timpul partidei cu Chievo, din data de 6 ianuarie, fundasul fiind diagnosticat, printre altele, cu fractura a osului parietal.

Gazetatii italieni vorbesc despre faptul ca romanul ar putea reveni in formatia pregatita de Jose Mourinho impotriva celor de la AS Roma, fosta sa echipa (in data de 28 martie).