Atacantul Adrian Mutu, depistat pozitiv de doua ori in aceasta luna si suspendat de Comitetul Olimpic Italia (CONI) pana se va lua o decizie in cazul sau, face parte din lista pentru Liga Campionilor, anuntata de Fiorentina, luni seara, pe site-ul oficial, scrie Mediafax.

Lista anuntata de Fiorentina este urmatoarea: Avramov, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Jovetici, Kroldrup, De Silvestri, Marchionni, Mutu, Vargas, Santana, Montolivo, Pasqual, Comotto, Natali, Seculin, Zanetti, Felipe, Bolatti, Keirrison.

Potrivit presei italiene, pe lista pentru LC pot fi inclusi alti jucatori doar in locul fotbalistilor cedati. Astfel, in locul lui Dainelli, Castillo si Jorgensen au fost inclusi Felipe, Keirrison si Bolatti.

"Toti ceilalti jucatori care faceau parte din lista precedenta nu pot fi stersi", noteaza La Repubblica.

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramina in urma a doua controale antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, dupa meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, si al doilea la 20 ianuarie, dupa meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei.

La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anuntat ca a dat curs solicitarii procurorului antidoping al Tribunalului National Antidoping de suspendare a lui Mutu, pana la luarea unei decizii in cazul sau.