Fiorentina a ratat achizitionarea sub forma de imprumut a atacantului Sampdoriei Antonio Cassano, fiind nevoita sa-si redirectioneze atentia catre jucatorul Barcelonei, brazilianul Keirrison de Souza Carneiro, pentru a-l inlocui pe internationalul roman, Adrian Mutu, suspendat dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina.

Cassano a ales sa ramana la Genoa, respingand oferta Fiorentinei in ultimul minut. Desi italianul a efectuat duminica dimineata vizita medicala si era la un pas de "Viola", coechipierii si fanii Sampdoriei l-au convins sa continue la echipa.

Dupa ce presa din Italia a dat ca sigura venirea lui Cassano la Fiorentina, oficialii Sampdoriei au anuntat pe site-ul oficial: "Sampdoria neaga orice tratative legate de o eventuala cedare a jucatorului Antonio Cassano la Fiorentina".

Oficialii Fiorentinei au anuntat, duminica, achizitionarea atacantului brazilian Keirrison de Souza Carneiro, care urmeaza sa joace sub forma de imprumut pentru urmatorii doi ani. Keirrison (21 de ani) este jucatorul echipei FC Barcelona, in ultimul timp evoluand sub forma de imprumut la Benfica Lisabona.