Dan Magness, un tanar de 26 ani din Milton Keynes, Buckinghamshire, a doborat deja patru recorduri mondiale si e pe cale sa stabileasca o noua performanta. Tanarul britanic a reusit, marti, sa jongleze cu mingea timp de 14 ore, vizitand toate cele cinci cluburi de fotbal din Londra. Magness va stabili un nou record dupa ce va jongla cu mingea vizitand toate cluburile din Premier League.

Magness a inceput sa jongleze cu mingea marti, la ora 8 dimineata, in fata stadionului Craven Cottage a echipei de fotbal Fulham, in prezenta oficialilor Guinness Book. Dupa 14 ore, tanarul a facut turul celor cinci cluburi londoneze, ajungand in fata stadionului celor de la Tottenham in jurul orei 22:00.

"Dan este epuizat, dar s-a distrat foarte mult. Cu siguranta a trait din plin aceste momente. Va incerca sa stabileasca recordul. Aceasta a fost cea mai solicitanta parte a acestei incercari: sa viziteze toate cele cinci cluburi din Londra intr-o singura zi", a declarat purtatorul sau de cuvant, potrivit AP.

Magness a jucat fotbal pana la 16 ani, atunci cand s-a hotarat sa se axeze pe trucurile cu mingea. Un an mai tarziu a devenit campionul Marii Britanii dupa ce a reusit sa jongleze cu mingea 13,5 ore, fara ca aceasta sa atinga pamantul. In mai 2009, Magness a doborat recordul mondial, reusind sa jongleze cu balonul timp de 24 de ore.