Dorit de Dinamo, Ioan Andone a ales sa plece in campionatul Bulgariei. "Falcosul" se va intalni cu oficialii clubului CSKA Sofia, duminica, pentru a discuta detaliile contractului. Principalul obiectiv al tehnicianului roman va fi cucerirea titlului in prima liga bulgara. "Am acceptat, e o provocare", a declarat Andone.

"Am acceptat. E o provocare. Asta mi-e meseria, in fotbal e posibil orice. Giovani nu mi-a fost niciodata dusman, atunci am lucrat bine si am stat mult pe primul loc. Poate si eu am gresit, poate si el. Greseala a fost ca erau multi actionari. Giovani m-a intrebat si nici nu m-a lasat sa ma gandesc. CSKA are ca obiectiv participarea in grupele Ligii. E o noua experienta. E greu, dar ar fi foarte frumos sa castigam campionatul", a declarat Ioan Andone la gsptv.

Ioan Andone il va inlocui in functie pe Luboslav Penev, tehnician ce a renuntat la banca tehnica a celor de la CSKA in urma cu doar cateva zile. Contractul pe care il va semna antrenorul roman va fi valabil pana la finele sezonului 2010-2011, "Falcosul" urmand a primi un salariu anual de aproximativ 300.000 euro.