Pana la confruntarea directa din 25 ianuarie pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), cei doi contracandidati se "lupta" in declaratii. Dupa acuzatiile fostului finantator al echipei FC National, Constantin Iacov, FRF a hotarat sa reactioneze printr-un comunicat oficial, in care il ironizeaza pe contracandidatul lui Mircea Sandu.

Iacov l-a acuzat pe Mircea Sandu ca incearca sa cumpere voturi pentru un nou mandat la presedintia FRF, iar actualul conducator al Federatiei i-a raspuns oficial.

"Referitor la interviul acordat de domnul Constantin Iacov ediției electronice a ziarului ProSport, nu avem de facut decat doua comentarii:

1. Una dintre afirmatiile sale (“Sandu incearca sa cumpere voturi”), care, de altfel, da si titlul materialului, are, fara doar si poate, iz penal. Asteptam ca domnul Iacov sa probeze, tot public, cele afirmate. In rest, obisnuitele sale elucubratii.

2. Intr-adevar, președintele FRF, domnul Mircea Sandu, i-a propus contracandidatului sau un post in cadrul administratiei. Acela de paznic. Dar nu al cladirii, ci al portii gardului care imprejmuieste Casa Fotbalului", se arata in comunicat.

Numele noului presedinte al FRF va fi aflat in 25 ianuarie, atunci cand vor avea loc alegerile pentru acest post.