Eliminata de Reading din Cupa Angliei si cu un parcurs destul de slab in Premier League, Liverpool se confrunta cu o nou problema semnificativa - Fernando Torres va fi operat, atacantul urmand sa lipseasca de pe teren cel putin sase saptamani, informeaza The Guardian. Aceasta accidentare il face sa rateze dubla cu Urziceniul din Europa League.

Inlocuit in minutul 31 al partidei cu Reading, Torres va fi operat la genunchi, ibericul avand (conform staffului medical) probleme mari cu cartilajul. Interventia chirurgicala il va face indisponibil pentru cel putin sase saptamani. Acest lucru insemna ca atacantul va rata confruntarea cu Unirea Urziceni din Europa League (turul va avea loc pe 18 februarie, iar returul pe 25 februarie).

Pe langa Fernando, cormoranii i-au pierdut pe Steven Gerrard (intindere la coapsa - va lipsi doua saptamani) si pe Yossi Benayoun (coasta fracturata - va sta departe de teren aproximativ patru saptamani).

Vestile rele pentru Liverpool nu pot decat sa o bucure pe campioana Romaniei, Urziceniul putand avea o sansa in plus daca pe langa Torres vor lipsi de pe teren si titularii Steven Gerrard si Yossi Benayoun.