Unirea Alba Iulia a ajuns la un acord cu Standard Liege pentru a-l ceda pe Gheorghe Grozav (19 ani), fotbalist dorit de Ladislau Boloni inca din vara lui 2009. "Este o mutare ce ne permite sa supravietuim in retur", au declarat oficialii Unirii. Jucatorul a fost de-a lungul timpului si in atentia lui Dinamo si a lui CFR Cluj.

"Suntem pe ultima suta de metri a efectuarii transferului, am stabilit detaliile. Din punct de vedere al clubului nu exista probleme. Grozav are un potential deosebit, poate creste si in viitor. Unirea va mai castiga bani in cazul in care Standard il va vinde la o alta grupare", a declarat Marian Sarmes (presedintele Consiliului de Administratie) citat de NewsIn.

In schimbul lui Grozav, Alba Iulia va primi 350.000 de euro plus 15% dintr-un ulterior transfer al fotbalistului de la Standard.

""Este o mutare ce ne permite sa supravietuim in retur, dar mai trebuie sa asteptam cateva zile pana parafam documentele", a precizat Nicolae Lupu, presedintele Unirii, citat de NewsIn.

Grozav s-a pregatit in vara lui 2009 cu Standard, dar mutarea sa la formatia belgiana a cazut in ultimul moment. De fotbalist s-au mai interesat in ultima perioada Dinamo si CFR Cluj.

Nascut pe 29 septembrie 1990, atacantul Unirii are 1.88 metri si a bifat 16 prezente in tricoul Unirii in Liga 1, echipa pentru care a marcat de doua ori.