Juventus este in cadere libera, iar schimbarea lui Ciro Ferrara este doar o chestiune de timp. In pole-position pentru a prelua conducerea tehnica a Batranei Doamne se afla Guus Hidink, tehnician care nu mai este in gratiile Federatiei de Fotbal din Rusia dupa ce a ratat prezenta la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

Juventus a fost depasita clar de AC Milan cu 3-0 chiar pe propriul teren, fosta campioana a Italiei aflandu-se la 12 puncte in spatele liderului Inter. Tehnicianul Ferrara este foarte aproape de o demitere, iar presa din Peninsula vorbeste despre Guus Hidink ca fiind principalul candidat pentru a o prelua pe Batrana Doamna.

Olandezul este selectionerul Rusiei, dar poate pregati in acelasi timp si pe Juventus, echipa care-l doreste cu insistenta pe Guus. Pe lista posibililor se mai afla inca un olandez, Marco Van Basten, fosta gloria a celor de la AC Milan.

Hidink a mai pregatit in paralel pe Chelsea (intre 16 februarie si 30 mai 2009) si nationala Rusiei, deci pentru olandez nu ar fi o premiera daca ar accepta noua provocare numita Juventus Torino.

Antrenorul a venit la carma primei reprezentative a Rusiei pe 10 aprilie 2006, dar viitorul sau la Moscova este in dubiu dupa ratarea prezentei la Cupa Mondiala din Africa de Sud. Momentan, olandezul incaseaza aproximativ 120.000 de lire sterline pe saptamana din partea rusilor, o mare parte din acesti bani fiind dati de catre Roman Abramovic, patronul lui Chelsea.