Plecat in urma cu doar cateva saptamani de la Gloria Bistrita, cuplul Florin Halagian - Marian Pana se va ocupa de pregatirea echipei Dacia Mioveni (din Liga 2), obiectivul acestora fiind promovarea formatiei argesene in prima liga a tarii.

"M-am inteles cu cei de la Dacia Mioveni sa antrenez echipa din retur. Maine se va oficializa contractul. Voi semna pe un an si jumatate, iar obiectivul este promovarea in prima liga. Practic, este o intelegere pana la vara, cu optiune pe inca un an, asta daca voi reusi sa promovam, asa este corect. Suntem la 3 puncte de locul 2, promovabil, si zic ca sunt sanse foarte mari", a declarat Marian Pana pentru NewsIn.

Halagian - Pana este cuplul care s-a ocupat de pregatirea formatiei Gloria Bistrita, dar colaborarea s-a incheiat dupa ce Florin Halagian a acuzat unele probleme de sanatate.

"Dacia si-a luat antrenor, pe Marian Pana. Intamplator am participat si eu la discutii. O sa vin probabil si eu la niste meciuri, pentru Marian care este copilul meu. Si nu numai lui, daca e nevoie, la toata lumea dau sfaturi!" - Florin Halagian (citat de Prosport).

Dacia Mioveni se afla pe locul cinci in Seria II din liga secunda, cu 28 de puncte acumulate, aflandu-se la doar trei puncte de UTA, ocupanta pozitiei secunde, si la cinci puncte de liderul FCM Targu Mures.

Lotul de jucatori al Daciei se va reuni, luni, de la ora 12:00, in vederea pregatirii de iarna. Dupa o pauza de aproximativ sapte sezoane, Florin Halagian revine la conducerea unei echipe din Arges, ultima data tehnicianul pregatind pe FC Arges.