Mark Wotte este oficial noul antrenor al echipei Universitatea Craiova. Olandezul de 49 de ani a semnat un contract valabil pentru o perioada de un an si jumatate, oficialii clubului oltean neimpunandu-i niciun obiectiv.

“Sunt foarte ferecit ca fac parte dintr-un club atat de mare, precum Universitatea Craiova, care, pe deasupra, are si culorile mele favorite, alb-albastru. Am semnat pe un an si jumatate si sunt bucuros ca vom lucra impreuna, domnul Mititelu este un om deosebit. De-abia astept sa incep munca de miercurea viitoare. Suntem pe o pozitie dificila in clasament, dar trebuie sa crestem si sa readucem aceasta echipa de mare traditie acolo unde merita sa fie, in fruntea fotbalului romanesc”, a declarat nouL antrenor al Craiovei, potrivit site-ului oficial al formatiei.

Mark Wotte il inlocuieste la Universitatea Craiova pe Eugen Neagoe, tehnician demis de la gruparea olteana la finele turului Ligii 1. Olandezul a antrenat in trecut echipe ca ADO Den Haag, FC Utrecht, VV Rijswijk sau Southampton.

In acest moment, Universitatea Craiova ocupa locul 14 in clasament, cu 17 puncte acumulate.