Mircea Sandu nu s-a aratat surprins de faptul ca Gica Popescu s-a retras din cursa pentru sefia FRF, Nasul precizand ca s-au facut multe in fotbalul romanesc in ultima perioada si ca multe dintre afirmatiile fostului international au fost neadevarate. "Nu am emotii ca nu voi castiga, nu pot sa stau drepti in fata lui Gica Popescu. Afirmatia ca nu am facut nimic este una nesimtita", a declarat boss-ul fotbalului romanesc.

Gica Popescu nu candideaza la sefia FRF

"E problema lui ca nu candideaza, FRF nu a incalcat in niciun fel regulamentele. Cred ca are alte probleme mai importante de rezolvat in aceasta perioada, e decizia lui si trebuie respectata. Nu pot sa stau drept in fata lui Gica Popescu. Mergem mai departe, asta e viata. Ceea ce a spus Popescu despre faptul ca nu s-a facut nimic este o afirmatie nesimtita. Nu am avut niciodata emotii ca nu as castiga. Presa sa caute pe cineva care are sanse sa ma invinga, pentru ca mereu ati tinut cu contracandidatii mei. Eu fac campanie inca din 1990, de cand am devenit presedintele FRF. Facem bici din ceea ce avem. Mai vreau doua mandate, in 2018 ma las de Federatie", a declarat Mircea Sandu. (sport.ro).

In cursul zilei de miercuri, Gica Popescu a precizat ca renunta la candidatura pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, in urma acestei decizii Mircea Sandu avand drumul deschis catre un nou mandat pentru conducerea fotbalului romanesc. Actualul sef al fotbalului romanesc se afla la cel de-al cincilea mandat, fiind in fruntea FRF din anul 1990.