Leeds United (League One) a produs surpriza in cea de-a treia runda a Cupei Angliei, invingand campioana Machester United cu 1-0. Aceasta este prima infrangere a lui Ferguson in fata unei echipe de liga inferioara de cand este antrenor la Manchester. Chelsea nu a avut probleme in fata celor de la Watford, impunandu-se cu 5-0.

9.000 de fani ai lui Leeds au fost pe Old Trafford si au asistat la o victorie istorica a echipei lor. Singurul gol al partidei a fost marcat in minutul 19, de Jermaine Beckford. Michael Owen, Dimitar Berbatov si Rooney au trecut pe langa egalare si Leeds obtine prima victorie pe Old Trafford dupa 1981.

Ultima infrangere a celor de la Manchester United in aceasta faza a Cupei Angliei dateaza din 1984. Atunci, United a pierdut cu 0-a in fata celor de la Bournemouth.

"Sunt sigur ca va fi sarbatoare la Leeds in urmatoarele zile. Ne-am oferit sansa de a castiga. Cu putin noroc am tinut de rezultat si am rezistat", a declarat antrenorul celor de la Leeds, Simon Grayson.

"A fost o performanta socanta. Nu am nemultumiri vizavi de rezultat. Leeds merita aceasta victorie", a mentionat Ferguson.

Rezultate inregistrate duminica in Cupa Angliei:

Manchester United - Leeds United 0-1. Marcator: Beckford '19

Chelsea - Watford 5-0. Marcatori: Sturridge '5, '68, Eustace (autogol) '15, Malouda '22, Lampard '64

Sheffield United - Queens Park 1-1*. Marcatori: Cresswell '45/ Simpson '39

Notts County - Forest Green - amanata

*Partidele incheiate la egalitate se rejoaca pe terenul echipei care a jucat in deplasare

Alte partide ce se disputa duminica:

West Ham - Arsenal

Tranmere - Wolverhampton