David Beckham dezvaluie ca regreta faptul ca nu a ramas la Manchester United si declara ca il invidiaza pe fostul sau coleg, Ryan Giggs pentru devotamentul acestuia fata de echipa la care a activat intreaga sa cariera. "Trebuie sa fii o persoana si un jucator special pentru a ramane la un club atat de multi ani", a declarat Beckham.

"Mi-ar fi placut sa raman la Manchester United intreaga mea cariera si sa nu plec niciodata in alta parte, dar nu a fost sa fie. Trebuie sa fii o persoana si un jucator special pentru a ramane la un club atat de multi ani. Ryan Giggs este acolo de foarte multi ani si va face parte din Manchester United pe viata. El este un baiat de Manchester, ii curge prin vene spiritul lui United. Sunt onorat ca am jucat alaturi de Ryan, dar si pentru faptul ca l-am cunoscut atat ca persoana, cat si ca jucator. Merita tot succesul pe care il are", a declarat Beckham pentru BBC Radio Five.

In ceea ce pribeste planurile selectionerului Fabio Capello de a-l include in echipa Angliei pentru CM din Africa de Sud, Beckham a mentionat: "Niciodata nu m-am asteptat la ceva. Stiu ca trebuie sa joc foarte mult la AC Milan si sunt pregatit sa fac asta. Toti stiu ca voi munci din greu pentru a face parte din ehipa Angliei. Sunt incantat ca pot juca pentru tara mea si voi vrea intotdeauna sa fac parte din echipa Angliei".

David Beckham va evolua incepand din aceasta iarna ca imprumut la echipa italiana AC Milan, in martie urmand a da piept cu Manchester United, in optimile Ligii Campionilor. Beckham a jucat timp de zece ani pentru United, incepand cu anul 1993, in 2003 transferandu-se la Real Madrid.