Israelianul Ronny Levy este noul antrenor al Unirii Urziceni, tehnicianul inlocuindu-l pe Dan Petrescu, cel care si-a reziliat de comun acord intelegerea cu campioana Romaniei in urma cu doar cateva zile.

Conform gsp, antrenorul a semnat pe o perioada de un an si jumatate cu formatia ialomiteana. Obiectivul noului tehnician al Urziceniului este castigarea campionatului.

Ramasa fara Dan Petrescu, plecat la Kuban Krasnodar din liga a doua din Rusia, Unirea a stat doar cinci zile fara antrenor, oficialii Urziceniului aduncandu-l pe Ronny Levy, in varsta de 43 de ani, pentru a se ocupa de pregatirea echipei din Liga 1.

"Sunt bucuros ca am reusit sa ne intelegem cu Ronny Levy. A semnat un contract pentru un si jumatate cu noi, urmand ca miercuri sa soseasca in Romania, cand va avea loc si prezentarea oficiala. Ne doream forte mult sa-l aducem la echipa dupa plecarea lui Dan Petrescu. Este un adevarat profesionist, care si-a facut treaba foarte bine. A demonstrat ca este un bun antrenor atat in Europa, dar si cand a castigat campionatul cu Maccabi. Pe Ronny Levy il cunosc foarte bine, am fost intr-un stagiu impreuna cu Maccabi Haifa. Ne dorim sa ramanem in fruntea clasamentului, iar la finalul returului sa fim din nou campioni!" - Mihai Stoica, pentru gsp.

De-a lungul carierei, Ronny Levy a pregatit echipa de tineret a celor de la Maccabi Haiba (intre 1998-2000 si 2000-2003), echipa mare intre 2003 si 2008, iar ultima data a pregatit pe Maccabi Petah Tikva (intre 2008 si 2009).