Dan Petrescu a semnat cu Kuban Krasnodar, echipa din liga a doua din Rusia promitandu-i antrenorului roman un buget de aproximativ 40 de milioane de euro pentru transferuri. Bursucul vrea sa faca o echipa competitiva la Kuban, antrenorul dorindu-i, printre altii, pe Ianis Zicu, Dorin Goian si Gigel Bucur.

Petrescu vrea cu orice pret jucatori din Romania, antrenorul dorind sa alcatuiasca scheletul formatiei din Krasnodar pe baza jucatorilor din tara.

Astfel, conform presei din Rusia, Dan Petrescu este foarte aproape de a-i transfera pe Ianis Zicu (actualmente la Dinamo) si pe Dorin Goian (jucatorul celor de la Palermo).

De asemenea, gsp scrie ca Bursucul are o intreaga lista cu jucatori din Liga 1 care ar putea lua drumul Rusiei, acestia fiind Marius Bilasco, George Galamaz (ambii Unirea Urziceni), Marius Constantin, Costin Lazar, Spadacio (toti Rapid) si Gigel Bucur (FC Timisoara).

"Prioritate la transferuri vor avea jucatorii rusi, pentru ca in campionatul de aici exista o limita de straini care pot evolua", a precizat Dan Petrescu dupa ce a devenit antrenorul celor de la Kuban.

"Cu siguranta vom aduce si romani, dar vrem fotbalisti care sa fie in vizorul echipei nationale", a declarat Ivan Peronko, viceguvernatorul regiunii Krasnodar.

Dan Petrescu a plecat de la Unirea Urziceni pentru a semna cu Kuban Krasnodar, formatie din liga a doua din Rusia. Bursucul va avea un buget de 40 milioane de euro pentru a intari echipa si pentru a obtine performante pe termen scurt.