Razvan Lucescu a admis ca i-ar fi placut sa antreneze pe Unirea Urziceni, dar refuzul unor oameni ai Federatiei, dar si al altor oameni din fotbal l-au facut pe selectioner sa renunte la ideea de a-l urma pe Dan Petrescu pe banca tehnica a ialomitenilor.

"Sunt cinci luni in care eu cred ca as fi putut sa ma duc foarte bine la Urziceni. Mi-ar fi prins bine, as fi avut in permanenta contact cu orice problema. Nu ma duc pentru ca exista un manager, un presedinte, care s-au opus, aducandu-mi desigur argumente legate de munca de la Federatie. M-au intrebat daca as merge la Urziceni, am raspuns ca da, cu mare placere, dar am considerat ca cei de la Unirea sa obtina acordul sefilor de la nationala", a declarat Razvan Lucescu pentru sport.ro., citat de prosport.ro.

"Nu am vrut sa intru in polemica cu nimeni. Ar fi fost doar dorinta mea de a fi alaturi de aceasta echipa, care m-a solicitat pentru aceste cinci luni si as fi facut-o cu mare placere. Ma gandesc ca in toata aceasta perioada nu aveam meciuri cu nationala. Intotdeauna cand cineva se gandeste la tine, iti face placere. Cauti sa raspunzi si tu", a adaugat selectionerul echipei nationale de fotbal.

Mihai Stoica a trimis, marti, o cerere oficiala catre FRF in care solicita detasarea lui Razvan Lucescu la Unirea Urziceni: "Noi avem acordul lui Razvan, am trimis o scrisoare deschisa Federatiei si acum asteptam raspunsul. Vrem o explicatie daca FRF refuza cererea noastra", a declarat managerul general al Urziceniului la gsptv.