Razvan Rat a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca isi doreste sa ajunga la Real Madrid, dar inca nu stie nimic de o oferta concreta. Fundasul, care in prezent activeaza in campionatul Ucrainei la Sahtior Donetsk sub comanda lui Mircea Lucescu, a dezvaluit si numele altei echipe ce si-a aratat interesul pentru serviciile sale: Lazio Roma.

"Am auzit de interesul lui Real Madrid pentru mine, dar nu stiu mai mult. Ceea ce stiti voi stiu si eu. Cred ca e ceva adevarat din acest zvon deoarece a aparut in As, care se stie ca e ziarul de casa al Realului. Am mai avut contacte cu Real, Berndt Schuster m-a adus la Sahtior, dar nu m-am gandit nicio clipa ca o sa ajung sau nu acolo. Sunt linistit, voi vedea ce va fi. Imi doresc foarte mult ca Sahtior sa primeasca o oferta de la Real, dar mai e cale lunga pana sa ajung acolo. Au mai fost oferte pentru mine, dar discutiile au avut loc intre cluburi. Foarte rar s-a ajuns si la mine. Unul dintre echipele interesate a fost Lazio",a declarat Razvan Rat in cadrul unei emisiuni la postul de televiziune sport.ro.

"Jucatorii mei pleaca doar la echipe mai bune decat Sahtior. E normal ca Razvan sa fie ofertat de echipe bune, pentru ca si evolutiile lui au fost pe masura. Il voi lasa sa plece de la Sahtior, dar numai la o echipa cu o cota mult mai mare, asa cum e Real Madrid. Asa am facut mereu cu toti jucatorii mei, pentru ca altfel ar insemna ca nu imi este recunoscuta munca", a mentionat si antrenorul lui Rat de la Sahtior, Mircea Lucescu.

Publicatia spaniola As a publicat in urma cu o saptamana o lista cu jucatorii care i-ar putea lua locul in echipa Realului accidentatului Pepe, fundasul stanga roman fiind in fruntea listei.