Retras din activitate in anul 2006, Zinedine Zidane a marturisit ca isi doreste sa ajunga intr-o zi presedintele galacticilor, functie ocupata momentan de Florentino Perez. Fostul decar al Cocosilor Galici se bucura ca a fost eliminat dupa incidentul cu Materazzi si spune ca lumea a fost prea rea cu Henry dupa hentul comis in barajul cu Irlanda.

"Unul dintre obiectivele mele pentru urmatoarea perioada este sa ajung intr-o zi presedinte la Real Madrid, fiind astfel succesorul lui Florentino Perez", a declarat Zidane, citat de AS.

Fostul international francez s-a declarat multumit de faptul ca a fost eliminat in finala Cupei Mondiale din 2006 (dupa ce l-a lovit cu capul in piept pe Materazzi), Zizou precizand ca nu ar fi putut suporta ideea ca ar fi ramas pe teren in pofida gestului sau condamnabil.

''Eliminarea mea a fost un lucru foarte bun. A fost bine ca Gianluigi Buffon i-a semnalat arbitrului ceea ce facusem. Nu stiu cum as fi trait cu aceasta povara daca Franta ar fi cucerit titlul mondial si eu as fi ramas pe gazon", a precizat Zidane.

Fostul mijlocas al celor de la Juventus si Real Madrid ii ia apararea lui Thierry Henry dupa hentul comis impotriva Irlandei, in barajul pentru Cupa Mondiala de Fotbal, fiind de parere ca oamenii te iubesc numai cand ridici trofee, dar nu si atunci cand gresesti.

''Multi oameni din afara fotbalului te iubesc numai cand ridici trofee si te parasesc atunci cand lucrurile nu merg bine. Sunt sigur ca Henry nu a fost mandru de gestul sau'', a concluzionat Zidane.