Cristian Sapunaru risca, conform presei din Portugalia, o suspendare de trei ani de zile dupa ce, impreuna cu coechipierul Hulk, a batut un om de ordine. Jurnalistii lusitani au precizat ca exista o inregistrare in care se poate observa cum internationalul roman il loveste pe respectivul steward.

La finalul partidei dintre Benfica si Porto (scor 1-0), Sapunaru si Hulk au avut o altercatie (in drumul spre vestiare) cu unul dintre oamenii de ordine. O proba concreta pentru suspendarea celor doi fotbalisti ar exista pe una dintre camerele video ale arenei Da Luz, informeaza NewsIn.

Sapunaru risca o suspendare de trei ani (conform regulamentelor in vigoare), romanul intrand la categoria "lovire a unui oficial sau a unui jucator". Acest lucru se sanctioneaza cu suspendare intre de la 6 luni la 3 ani si cu o amenda de 7500 de euro.

In cazul in care se va dovedi ca cei doi doar au raspuns unor agresiuni verbale, Sapunaru si Hulk risca o suspendare intre doua si sase partide si o amenda cuprinsa intre 1250 si 12.500 de euro.

In urma cu aproximativ o luna de zile, Cristian Sapunaru s-a luat la cearta cu un jurnalist la revenirea din Polonia, acolo unde Romania a castigat cu 1-0 amicalul cu tara gazda. Imediat dupa incident, fundasul a fost suspendat pentru doua partide si amendat cu 1000 de euro de catre FRF.