Capitanul lui Chelsea este in atentia media din nou, dupa ce publicatia britanica News of the World a dezvaluit ca jucatorul de la Chelsea a primit 10.000 de lire sterline pentru a facilita vizite private la centrul de antrenamente al clubului londonez, oficialii neavand cunostinta de aceste practici.

Unul dintre cei mai bine platiti fotbalisti, John Terry a fost surprins in timpul unei anchete cu camera ascunsa realizata de reporterii de la News of the World facilitand o vizita la centrul de antrenamente al clubului. Reporterii s-au dat drept oameni de afaceri, fani ai lui Chelsea, si au dat banii intermediarului, la insistentele lui Terry.

Potrivit publicatiei britanice, Terry a insistant ca partea sa de bani (8.000 de lire sterline) va fi folosita in actiuni caritabile, restul sumei revenindu-i intermediarului Tony Bruce. Reporterii au povestit ca in timpul vizitei la centrul de antrenament i-au vazut pe Ballack si Drogba in jacuzzi, pe Cech jucand ping-pong, iar pe Joe Cole la masaj.

"Nu este corect. Nu este adevarat. Clubul, eu si jucatorii avem incredere in John Terry si el nu a facut nimic gresit. Mi-a spus ca nu e adevarat iar eu am incredere in capitan", il apara antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti.

Clubul londonez a mentionat intr-un comunicat oficial ca are incredere totala in capitanul sau: "Contrar stirilor aparute in presa, dar si a clipului video, clubul crede ca Terry nu a cerut sau acceptat vreodata bani pentru vizitele la centrul de antrenament".

"Chelsea a gazduit un numar foarte mare de vizitatori la centrul de antrenament de-a lungul anului, majoritatea fiind sponsorii clubului, partenerii nostri de caritate si suporteri. Jucatorii au un anumit rol in aceste vizite si John Terry are, in mod normal, un rol important, el gazduieste un numar semnificativ de copii impreuna cu familiile lor prin partenerul nostru de caritate", se clarifica in comunicat.

Dupa acest incident, Chelsea a mentionat ca "va revizui sistemul de acces la centrul de antrenament si va imbunatati sistemul acolo unde exista lacune".

John Terry a mai fost in atentia media in ultimul timp pentru evenimente controversate, atunci cand mama sa a fost prinsa furand din magazine, dar si cand tatal sau a fost surprins vanzand droguri unui reporter sub acoperire.