Etapa a 18-a din Premier League continua cu surprizele neplacute. Dupa ce sambata Manchester United a pierdut clar in fata celor de la Fulham, iar Liverpool a fost invinsa de ultima clasata, duminica a venit randul liderului Chelsea sa se incurce pe terenul celor de la West Ham United, scor 1-1.

Penultima clasata in Premier League, West Ham a reusit sa obtina un punct din partida cu echipa lui Ancelotti. Gazdele au deschis scorul inainte de pauza, dupa ce arbitrul a dat fault in careu la o intrare a lui Ashley Cole. Diamanti a batut fara emotii penalty-ul si West Ham a intrat cu un avantaj minim la vestiare. Chelsea a egalat in minutul 61, tot dupa o lovitura de la 11 metri, transformata de Frank Lampard. Desi se lupta pentru evitarea retrogradarii si a intalnit liderul din Premier League, West Ham nu a incercat sa apere acest rezultat si a pus presiune constanta asupra adversarului. Acest punct nu schimba situatia lui West Ham in clasament, "Ciocanarii" ocupand in continuare penultima pozitie, cu un punct mai putin decat Bolton si cu unul mai mult decat Portsmouth.

Chelsea a obtinut un punct din aceasta etapa si rateaza sansa de a se distanta la sase puncte de echipa clasata pe locul al doilea, Manchester United.

Rezultatele inregistrate duminica in Premier League:

Wolverhampton - Burnley 2-0. Marcatori: Milijas '15, Doyle '50

Everton - Birmingham 1-1. Marcatori: Bilyaletdinov '5/ Larsson '22

West Ham United - Chelsea 1-1. Diamanti '45 (penalty)/ Lampard '61 (penalty)

Luni se va disputa ultima partida a etapei a 18-a, intre Wigan Athletic si Bolton Wanderers.

Clasament:

1. Chelsea 41p

2. Manchester United 37p

3. Arsenal 35p (un meci in minus)

4. Aston Villa 35p

5. Tottenham 33p